Concierge Hizmeti

[cycloneslider id=”transfer”]Concierge Hizmetlerimiz 7/24 Emrinizde 

conciergehizmetiConcierge Hizmeti Nedir

Concierge Hattımızı arayarak dünyanın farklı noktalarında butik tatil yapma ya da o şehrin yerlisi gibi yaşama alternatiflerini öğrenebilir; lüks tatil köylerinden, küçük otellere kadar farklı tarzlarda seyahat deneyimlerine sahip olabilirsiniz. Seyahat ve Concierge Hizmetleri’nin uzman seyahat danışmanları, hem yurt içinde hem de yurt dışında keyifli deneyimler yaşayabilmeniz için, A’dan Z’ye tatilinizi planlar.

Ayrıca Concierge Hizmetlerini sadece seyahatleriniz için değil 7 gün 24 saat arayarak, en hit restoran ve gece kulübünde yemek rezervasyonundan spor salonu üyeliğine; yurt içi ve yurt dışındaki önemli kültür, sanat ve spor etkinliklerine bilet ayarlanmasından, farklı tarzlarda tatil taleplerinize kadar her şeyi sadece bir telefonla çözümleyebilirsiniz.

VIP Transfer 

VIP transferle, Türkiye’deki havalimanlarına özel şoförlü bir araçla stressiz ve konforlu bir şekilde gidip gelebilirsiniz.Üstelik, şehir içinde dilediğiniz yerden havalimanına ya da havalimanından dilediğiniz yere istediğiniz saatte ulaşabilirsiniz.

Araç Kiralama Servisi 

Türkiye’de araç kiralamak için gereken tüm organizasyonları yaptırabilirsiniz.

Seyahat Bilgi Hattı

Seyahate mi çıkacaksınız? Yanlızca bir telefonla tüm bilgilere (vize, pasaport, gümrük ve kurallar, seyahat acenteleri, bankalar, vergiler, döviz kurları vb.) kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca hava durumu, havayolları ve havaalanları hakkında kafanıza takılan her şey için arayabilirsiniz.

Seyahat Dokümanlarının Kaybı 

Seyahatiniz sırasında pasaportunuz ya da uçak biletiniz mi kayboldu? Yapılması gereken her tür işlem ve başvurulması gereken yerlerle ilgili bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Otel Bilgi ve Rezervasyon Servisi 

Yurtiçi ve yurtdışındaki oteller hakkında bilgi almak için arayın, dilerseniz rezervasyonunuzu da yapalım.

Uçuş Bilgi ve Rezervasyon Servisi

Uçuşlarınızla ilgili bilgi alabilir, rezervasyon ve değişiklik yaptırabilirsiniz. Mesai saatleri içindeki rezervasyon taleplerinizi anında, mesai saatleri dışındaki talepleriniz ise en geç ertesi işgünü gerçekleştiriyoruz.

Otobüs ve Demiryolu Bilgi ve Rezervasyon Servisi 

Otobüs ve tren yolculuklarınız hakkında bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. Üstelik biletiniz dilediğiniz adrese elden ulaştırılır.

Feribot Seferleri Bilgi ve Rezervasyon Servisi 

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Türkiye Denizcilik İşletmeleri’nin şehirlerarası seferleri için rezervasyonlarınız yapılır ve biletiniz tarafınıza ulaştırılır.

Kutlama ve Parti Organizasyonları 

Davetleriniz için danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Catering firmalarının organizasyonu, dj ve ekipmanlarının temini ve  mekan kiralamadan kostüm kiralamaya kadar istediğiniz her konuda danışabilirsiniz.

Etkinlik Bilgi ve Rezervasyon Hizmeti Bilgi ve rezervasyon

Sinema, tiyatro, konser, müzikal, bale, opera gibi sanatsal aktivitelerin yanı sıra müze ve spor karşılaşmalarıyla ilgili bilgi ve rezervasyon için tek telefonla yanınızdayız.

Bilet organizasyonu hizmeti 

Tuttuğunuz takımın maçı ya da çok sevdiğiniz bir sanatçının konserine mi gitmek istiyorsunuz? Arayın, biletinizi hemen rezerve edelim.

Restoran Bilgi ve Rezervasyon Hizmeti

Her türlü restoran hakkında tavsiye ve bilgi alabilir, isterseniz rezervasyon da yaptırabilirsiniz.

Dünyada Film Prömiyerleri

Dünyadaki tüm film prömiyerleri hakkında merak ettiğiniz ne varsa anında öğrenebilirsiniz.

Acil Vale Hizmet Grubu Daima Güvenilir

             ☆☆☆☆☆ Concierge Hizmeti ☆☆☆☆☆